Pondělníček    k 02.04.2018  

První vydání: Lubica Mouleová

Jména všech spolupracovníků k dnešnímu datumu, tak jak jsou zaznamenány:

Naděžda Krtičková, Jaroslava Ulrichová, Dáša Vaškovičová, Iveta Kozárová Husarová, Eva Jahodová, Jan Majer, Anna Jonasa, Michal Šob, Petr Spěváček, Lubomír Mahdalík, Kateřina Vaňková, Jaroslava Závodská, Michaela Orosová, Tereza Špitálníková, Irena Gáborová, Darina Pešková, Adéla Novotná, Julie Kalkusová, Veronika Komorousová, Marie Cabejšková, Markéta Machová, Zdeněk Koutný, Alena Bednářová, Markéta Černá, Matěj Borek, Ivana Brejníková, Adéla Trunečková a moje maličkost Ľubica Mouleová.

Úmyslně jsem nejmenovala p. Václava Ženíška, který to má vše pod palcem a Mgr. Romana Machuru, který také občas vypomáhá, kde je potřeba a rád se zapojí i pan Radek Hájek, jinak realitní makléř.

Zde máme schéma propojení, tak jak to jde postupně za sebou:

Platí to samozřejmě od bodu 1. - Náběr pozemků,                2. - Výrobci stavebních materiálů, 3. - Finanční poradkyně, ty máme v současné době tři -

p. Mgr. Soňa Urbanová - na byty 2+kk,

p. Ing. Miloslava Kostelníčková - na větší akce (RD) a

p. Hana Brandýsová (úvěr na 1 rok)

Na 5. pozici jsou všichni smskujicí spolupracovníci, bez nich by to nešlo dělat.

 

Akce první:

To, že budeme stavět v Kralupech už všichni víme. Jen pro upřesnění je zde schéma návrhu na výstavbu:

 

Sami se můžete nad tím zamyslet, třeba, že si pořídíte takový byt, nebo můžete dát podnět k jinému návrhu řešení apod.

Jak sami víte, smskujeme více či méně všichni a nabízíme na koupi RD, byty či přímo byty Lea ať už jsou to Kralupy, Horoušánky či Smržovka. Tím chci říci, že se všichni nějak podílíme na práci okolo klientů a výstavby, takže všichni svou prací nakonec vyděláváme peníze.

 

Právě jsme s p. Ženíškem otevřeli novou adresu, kam si budeme přidávat informace, které budeme my chtít a potřebovat ke své práci:

http://www.konzultacni-spolecnost.cz/intranet/180331/

Nic jiného tam nedovolíme panu Ženíškovi dávat. Vím, že všichni máme problém pobrat všechny ty jeho důležité informace. Ale věřte, že to vše sice není určeno pro všechny, ale všichni máte tu možnost se na to podívat a nějak si to vyhodnotit pro sebe. Někdo s tím poroste v kariéře a někdo to nepobere a odejde. Takový je však život.

 

Jinak za minulý týden mi poslal info p. Michal Šob - že tam nabízel apartmány a měl samé NE. V příštím týdnu, že bude zasílat smsky na byty za 80 000 Kč.

Pak mi odepsala také p. Eva Jahodová - nabízela  apartmány v Praze a v Krkonoších a měla 2x ANO a ještě realitní makléře. V přístím týdnu bude pokračovat.

A ještě p. Iveta Kozárová Husárová - že zatím dělala pouze nábor nových lidí. V novém týdnu má také smskovat.

pan Jan Majer - je náš nový Projekt Manažér - má toho na starosti dost, hlavně telefonoval jak klientům, tak realitním makléřům a také finančním poradkyním.

Ještě já Ľubica - v tomto týdnu jsem převolávala klienty na Kralupy a posílala jim více info ohledně pozemku. V týdnu po velikonocích, nejsem doma v úterý a ve středu jsem v nemocnici na kontrolu, volat tedy budu až ve čtvrtek - mám tu klienty na Horoušánky a také zavolat všem realitním makléřům, abych se alespoň telefonicky s nimi setkala.

 

Na první vydání našeho "Pondělníčku" to myslím stačí.

Na druhé vydání bych prosila od Vás všech nějaké příspěvky, nebo alespoň podělení se s tím co děláte a jaké máte výsledky. Ať můžeme aspoň gratulovat!

Děkuji Vám za přečtení

Vydala a sepsala: Ľubica Mouleová

 

 

 

 

 

Odkaz na tento Pondělníček je

http://www.konzultacni-spolecnost.cz/pondelnicek/010418/